schoencadeautjes

Schoencadeautjes bestel je gemakkelijk online

Sinterklaas is alweer in aantocht en dus is het tijd voor schoencadeautjes. Maar wat koop je nu, het moet in deze tijd wel leuk blijven natuurlijk.  Schoenkadootjes zijn kleine cadeautjes die zo in de schoen kunt stoppen.

Schoencadeautjes verlanglijstje

De kinderen hebben natuurlijk allang een verlanglijstje klaar liggen voor sinterklaas. Het is dan ook heel gemakkelijk om daar 3 cadeautjes af te halen. Zoek de 3 “goedkoopste” cadeautjes op het lijstje en haal deze vast voor de schoencadeautjes.

Schoencadeautjes wanneer?

Een vraag die wij veel horen is, wanneer geef je schoencadeautjes? En dat is een hele goede vraag. Er zijn kinderen die bijna dagelijks schoencadeautjes krijgen, maar dat is natuurlijk niet normaal. Ook voor de andere kinderen in de klas is het niet leuk om te zien dat er 1 is die elke dag weer wat nieuws heeft. Wij van Sinterklaas schoenkadootjes geven dan ook als advies om het weekend aan te houden voor de schoencadeautjes en dan natuurlijk niet vrijdag, zaterdag en zondag, maar 1 dag in het weekend.

Schoencadeautjes online bestellen?

Kun je Sinterklaas schoenkadootjes ook online bestellen? Ja natuurlijk kun je die ook online bestellen. Er zijn een heleboel winkels online die gewoon kleine schoencadeautjes thuis afleveren. Je besteld dan dus gemakkelijk online en laat de cadeautjes thuis afleveren. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het pakketje op je werk te laten bezorgen, dan hebben de kinderen ook niks door.

“Wij wensen jullie een fijne avond toe als de kinderen staan te zingen voor de open haard”